Permainingame pirmajame sete lietuvis sugebėjo išsigelbėti iš situacijos, kai japono taškas būtų atnešęs jam pergalę. Kovingumu iškovojęs sau tokią pat galimybę Berankis ja pasinaudojo pirmuoju bandymu.

Antrąjį setą mūsų šalies tenisininkas taip pat pradėjo itin sėkmingai ir po dviejų varžovo padavimo metu paeiliui iškovotų taškų atitrūko rezultatu 4:0. Visgi tuomet pademonstruoti charakterio tvirtumą atėjo eilė Nishiokai – 25-erių metų azijietis perėmė mačo kontrolę ir triumfavo antrajame sete.

Perėmęs psichologinę iniciatyvą japonas jos iš savo rankų nebepaleido ir trečiojoje mačo dalyje užtikrintai palaužė lietuvio pasipriešinimą. Graži ir atkakli Europos ir Azijos tenisininkų dvikova truko nepilnas dvi su puses valandos.

Nesėkmę patyręs Berankis už pasirodymą Sinsinatyje gaus 16 ATP reitingo taškų ir 12,6 tūkst. JAV dolerių. Bendrą turnyro prizų fondą sudaro daugiau nei 3 milijonai JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)