30-metis vilnietis metais vyresniam konkurentui nusileido tik po permainingos trijų setų kovos 3:6, 6:2, 2:6. Mačas truko 1 val. 41 min.

Japonas šiuo metu ATP reitinge užima 57-ą poziciją, bet prieš šešerius metus buvo pakilęs ir ant ketvirto laiptelio, o didžiausias karjeros pergales pasiekė 2014 metais pasiekęs prestižinio „Grand Slam“ serijos „US Open“ turnyro finalą bei laimėjęs bronzą 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Iki šiol vienintelį kartą R. Berankis ir K. Nishikori buvo susitikę dar 2012 metais Atlantoje (JAV), tuomet pranašesnis taip pat buvo japonas (6:4, 6:7 (7:9), 6:4).

Antrame rate K. Nishikori grumsis su 20-mečiu amerikiečiu Sebastianu Korda (ATP-52), kuris 6:3, 7:6 (7:0) nustebino ispaną Roberto Bautistą Agutą (ATP-10).

Halėje titulo siekia tokie tenisininkai kaip rusai Danilas Medvedevas ir Andrejus Rubliovas, šveicaras Rogeris Federeris, Vokietijos atstovas Alexanderis Zverevas.

Prieš pagrindinį turnyrą R. Berankis turėjo įveikti kvalifikacijos varžybas, kuriose pranoko vokietį Cedriką-Marcelį Stebe (ATP-136) ir austrą Dennisą Novaką (ATP-110).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)