Lietuvio dvikova su 34 metų serbu truko 92 minutes. Pirmame sete N. Džokovičius nesuteik Berankiui progų užsikabinti ir laimėjo keturis geimus iš eilės. Tik penktame geime Ričardas iškovojo pirmą tašką, bet N. Džokovičius užtikrintai sutvarkė pirmo seto formalumus laimėdamas 6:1.

Antrame sete kova buvo atkaklesnė. Iš pradžių abu tenisininkai rinko taškus paduodami kamuoliuką, tačiau penktame geime N. Džokovičius perėmė iniciatyvą, iškovojo tašką per R. Berankio padavimą ir išsiveržė į priekį 3:2.

Šeštame ir septintame geimuose tenisininkai iškovojo po tašką, bet aštuntame geime savo padavimą laimėjęs Novakas pirmavo 5:3. R. Berankis pademonstravo charakterį ir po atkaklios kovos neleido tituluotam varžovui užbaigti antro seto, sušvelninęs rezultatą 4:5. Tačiau dešimtame geime N. Džokovičius lietuviui nepaliko jokių vilčių ir laimėjęs geimą 40:15, užfiksavo galutinį antro seto rezultatą 6:4.

Trečiame sete įsibėgėjęs N. Džokovičius laimėjo keturis geimus iš eilės. Tiesa, penktame Berankiui pavyko iškovoti tašką, tačiau Džokovičius neleido suabejoti savo pranašumu ir laimėjęs dar du geimus užbaigė setą ir mačą 6:1.

R.Berankiui už patekimą į trečią etapą atiteks 90 ATP vienetų reitingo taškų bei 113 tūkst. eurų prizas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)