Tai buvo 57-oji teniso milžinų tarpusavio dvikova ir R. Nadalis pergalėmis beveik pavijo serbą – 28:29.

Likus dviem savaitėms iki „French Open“ turnyro pradžios pasaulio teniso reitingo lyderiui N. Džokovičiui nepavyko Romoje laimėti 6-ą kartą.

„Esu labai patenkintas pergale. Neįtikėtina, kad laimėjau titulą Romoje dar kartą. Aš išties norėjau laimėti čia 10 kartų. Tai vienas iš svarbiausių titulų, kuriuos laimėjau karjeros pradžioje Romoje. Iškovojau po 10 trofėjų „Roland Garros“, Monte Karle, Barselonoje, tad labai norėjau ir čia“, – kalbėjo po triumfo R. Nadalis.

Kartu tai buvo 36-asis „ATP Masters 1000“ trofėjus ispano kolekcijoje. Jis pasiekė ir susilygino su N. Džokovičiaus rekordu.

Moterų turnyre Italijos sostinėje katastrofišką finalą išgyveno Karolina Pliskova. Ji finale 0:6, 0:6 pralaimėjo Igai Swiatek iš Lenkijos. 19-metė laimėjo jau trečią „WTA-Tour“ turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)