R. Berankis per 1 val. 27 min. trukusią dvikovą nusileido A. Zverevui 2:6, 4:6.

Jei pirmajame sete turnyro favoritas ir korto šeimininkas dominavo, tai antrajame turėjo vargo su ant kulnų lipančiu lietuviu.

R. Berankis atsiliko 1:3, tačiau laimėjo tris geimus iš eilės ir išsiveržė į priekį 4:3.

Tačiau tai buvo viskas, ką jam pavyko išpešti iš šios dvikovos. A. Zverevas laimėjo kitus tris geimus iš eilės ir triumfavo.

Ketvirtfinalyje Vokietijos atstovo laukia akistata su Ilija Ivaškos (ATP-111) ir Mackenzie McDonaldo (ATP-127) dvikovos nugalėtoju.

Lietuvis sėkmingai startavo turnyre Miunchene – pirmame rate po sunkios kovos, trukusios 1 valandą 49 minutes, 7:6 (12:10), 6:3 įveikė korto šeimininką Maximilianą Martererį (ATP 219).

Ši pergalė ir garantavo lietuviui pasimatymą antrajame rate su turnyro favoritu A. Zverevu.

Šie taškai Ričardui gali labai praversti kylant planetos klasifikacijoje, kurioje reikia pakilti kuo aukščiau iki birželio vidurio, kai bus dalinami kelialapiai į Tokijo olimpines žaidynes.

Sekmadienį 30-metis lemiamame „BMW Open“ atrankos etape 2:6, 6:3, 0:6 nusileido baltarusiui Ilijai Ivaškai (ATP 107), tačiau vis tiek sulaukė asmeninio kvietimo į pagrindines varžybas.

Už pasirodymą R. Berankiui atiteko 26 ATP reitingo taškai ir 7 tūkst. 650 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)