Džordže Džokovičius, jaunesnysis Novako brolis, prasitarė, kad WTA turnyre Belgrade įvyks didelė staigmena, kurią ruošia šalies teniso ambasadorė.

Pastaroji nebuvo įvardinta, tačiau didesnės teniso ambasadorės nei A. Ivanovič, Serbijoje tiesiog nėra. Kad žinia ne iš piršto laužta liudija ir faktas, kad N. Džokovičiaus brolis yra minėto turnyro Belgrade organizatorius. Jis vyks gegužės 16-22 dienomis.

A. Ivanovič 2008 metais laimėjo „French Open“ trofėjų ir trumpai džiaugėsi WTA reitingo pirmąja vieta. Per savo karjerą ji laimėjo 15 titulų, o dėl savo spinduliuojančios šypsenos ir išorinio grožio tapo pasauline žvaigžde ir už kortų ribų.

2016 metų birželį serbų tenisininkę vedė Vokietijos futbolo žvaigždė Bastianas Schweinsteigeris. Pora persikėlė į Čikagą, kur vokietis 2019 metais taip pat paskelbė apie savo karjeros pabaigą.

Per 3 metus pora susilaukė dviejų sūnų.

A. Ivanovič ir pati socialiniame tinkle „Instagram“ po nuotrauka, kur laiko teniso kamuoliuką, nedviprasmiškai davė suprasti, jog jos ketinimai sugrįžti yra rimti.

„Mano raktas į laimingą ir sėkmingą gyvenimą? Gyventi savo aistra ir neklausyti tų, kurie tavęs nesupranta“, – rašė serbė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)