JAV prie kulminacijos artėjančio ATP-1000 serijos turnyro „Miami Open“ ketvirtfinalyje 25-erių favoritą eliminavo patyręs ispanas Roberto Bautista Agutas.

32-ejų tenisininkas (ATP-12) užtikrintai pranoko D. Medvedevą rezultatu 6:4, 6:2.

Niekada tokio lygio turnyro dar nelaimėjęs R. Bautista Agutas prieš rusą iki šiol buvo pranašesnis visose trijose jų tarpusavio akistatose.

D. Medvedevo apmaudą geriausiai išreiškė epizodas pirmo seto pabaigoje, kuomet jis įniršęs iš visų jėgų sviedė į žemę savo raketę, o vėliau ją pakėlęs pakartojo tą pačią procedūrą darsyk.

Rusijos tenisininkui veikiausiai neišėjo į naudą mačo išvakarėse išsakyti komentarai, jog ankstesnė jo ir ispano tarpusavio dvikovų istorija nieko nereiškia, be to, varžovas „ne be priežasties nepatenka į geriausių žaidėjų dešimtuką“.

Pusfinalyje R. Bautista Agutas susitiks su 19-mečiu Italijos talentu Janniku Sinneriu (ATP-31). Pastarasis iš kovos pašalino Kazachstano atstovą Aleksandrą Bubliką (ATP-44) – 7:6 (7:5), 6:4.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)