19-metis britas per mačą su kazachu Michailu Kukuškinku pirmo seto pabaigoje pasijuto silpnai – jam prireikė medikų pagalbos. Tenisininkui paprašius medicininės pertraukėlės buvo pamatuotas pulsas, bet po šios procedūros J. Draperis, atsilikdamas 5:6, visgi nutarė tęsti kovą. Tiesa, neilgam.

Tvyrant beveik 30 laipsnių karščiui ir aikštelėje be atokvėpio praleidus 1 val. 15 min. jaunas sportininkas neatlaikė: jau kito geimo metu bėgdamas link skriejančio kamuoliuko jis prarado pusiausvyrą ir išsitiesė ant korto.

Prie nelaimėlio iš karto pribėgo, jį apžiūrėjo ir padėjo jam atsistoti medicinos personalas, varžovo sveikata susirūpino ir setą šiuo epizodu laimėjęs M. Kukuškinas.

Netrukus J. Draperis, kuriam ant kaklo buvo uždėtas ledo maišelis, pripažino pralaimėjimą ir savo jėgomis paliko aikštę. Vėliau jis paaiškino, kad ėmė trūkti oro ir svaigti galva – veikiausiai dėl to, kad sausį jis sirgo koronavirusu ir fiziškai dar nėra tinkamai pasirengęs žaisti tokiomis varginančiomis salygomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)