N. Džokovičiui po laimėto finalo prieš Danilą Medvedevą buvo įteikta nugalėtojo taurė, o apdovanojimų ceremonijos metu kalbą sakė turnyrą organizavusios Australijos teniso federacijos vadovė Jayne Hrdlicka.

Savo kalbos metu J. Hrdlicka dėkojo visiems prie turnyro organizavimo prisidėjusiems žmonėms bei užsiminė, jog „daugelyje šalių prasidėjęs vakcinavimo procesas suteikia daug vilties ir optimizmo dėl šviesios ateities“.

Arenoje teniso kovas stebėję žiūrovai po šių J. Hrdlicka žodžių pradėjo švilpti. Fanai įsiaudrino ir tada, kai moteris prabilo apie Australijos Viktorijos valstijos valdžią.

„Labiausiai turime būti dėkingi mūsų Viktorijos valdžiai, be kurios šio turnyro nebūtų buvę“, – žiūrovams švilpiant sakė J. Hrdlicka.

Nepaisant tokios reakcijos, moteris padėkojo ir Melburne susirinkusiems teniso sirgaliams, o po šios padėkos švilpimą pakeitė plojimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)