Pirmą kartą taip toli „Grand Slam“ serijos turnyre nužygiavusi čekė laimėjo 1:6, 6:3, 6:2 nepaisant to, jog pirmame sete nuo karščio jai buvo apsisukusi galva.

„Truputėlį pasimečiau aikštėje, svaigo galva, todėl paprašiau medicininės pertraukėlės. Ji man padėjo. Pradėjau žaisti greičiau ir tai pasiteisino“, – komentavo K. Muchova.

Pusfinalyje ji susitiks su amerikiete Jennifer Brady (WTA-24), kuri taip pat per tris setus įveikė tautietę Jessicą Pegula (WTA-61) 4:6, 6:2, 6:1.

Kito pusfinalio porą sudarys dar viena amerikietė Serena Williams (WTA-11) ir Japonijos atstovė Naomi Osaka (WTA-3).

Tuo metu vyrų vienetų „rusiškame“ ketvirtfinalyje trečiadienį Danilas Medvedevas (ATP-4) įtikinamai pranoko Andrejų Rublevą (ATP-8) 7:5, 6:3, 6:2.

Dėl vietos finale 24-erių rusas susikaus su graiku Stefanu Tsitsipu (ATP-6), kuris 3:6, 2:6, 7:6 (7:4), 6:4, 7:5 palaužė ispaną Rafaelį Nadalį (ATP-2).

Kitame pusfinalyje laukia titulą ginančio geriausio pasaulio tenisininko iš Serbijos Novako Džokovičiaus ir dar vieno ruso Aslano Karaciovo (ATP-114) akistata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)