Burtai lėmė, jog ATP 250 serijos „Murray River Open“ turnyre Melburne pirmuoju R. Berankio varžovu bus antroji Indijos raketė Sumitas Nagalas.

Šie tenisininkai susitiks pirmą kartą.

23-ejų indas šiuo metu ATP reitinge užima 138-ąją vietą, o jo karjeros rekordas – 122-oji vieta. 30-metis R. Berankis šiuo metu reitinge yra 72-as.

Jei pavyks iškovoti pergalę, geriausias Lietuvos tenisininkas antrame etape susitiks su Lorenzo Sonego (ATP-34) ir Jasono Kublerio (ATP-263) dvikovos nugalėtoju.

Potencialus R. Berankio varžovas aštuntfinalyje yra penktoji turnyro raketė Casperas Ruudas (ATP-27), o kiti ryškiausi šio turnyro dalyviai yra Borna Čoričius (ATP-25), Felixas Augeris-Aliassime (ATP-21), Grigoras Dimitrovas (ATP-19), Stanas Wawrinka (ATP-18) ir Nickas Kyrgiosas (ATP-47).

„Murray River Open“ prizinį fondą sudaro kiek daugiau nei 320 tūkst. dolerių.

R. Berankis šiame turnyre dalyvaus ir dvejetų varžybose, kur jo bei kazacho Michailo Kukuškino pirmajame rate laukia britai Jonny O'Mara ir Cameronas Norrie.

Po šio turnyro R. Berankis pasirodys ir prestižiniame „Australian Open“ turnyre.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)