„Būdama tokio amžiaus ir svorio ji negali judėti taip, kaip tai darė prieš 15 metų. Serena buvo fantastiška žaidėja. Jei ji turi bent kiek padorumo, turėtų tiesiog baigti savo karjerą“, – Rumunijos televizijai kalbėjo I. Tiriacas.

Tai ne pirmas kartas, kai milijardierius priekaištauja S. Williams dėl jos svorio. 2018 metais paprašytas komentaro apie moterų tenisą, jis pirmiausiai prakalbo apie 23 Didžiojo kirčio titulus laimėjusią amerikietę: „Su visa pagarba, 36 metai ir 90 kg svoris...“

Po šviežiausio I. Tiriaco komentaro apie S. Williams, neištvėrė tenisininkės vyras. Su sporto žvaigžde trejų metų dukrą Alexis Olympią auginantis A. Ohanianas tiesiai šviesiai drėbė, kad „Madrid Open“ savininkas 81 metų I. Tiriacas yra rasistas ir seksistas.

„Atrodo, kad mano trimetė dukra turi daugiau pergalių Didžiojo kirčio turnyruose nei I. Tiriacas, – socialiniuose tinkluose rašė A. Ohanianas, vildamasis, kad trečias turtingiausias Rumunijos žmogus išdrįs kažką atsakyti. – Pamėgink apsiginti. Tu rasistas ir seksistas klounas“.


S. Williams per neįtikėtinai spalvingą ir sėkmingą savo karjerą laimėjo 23 Didžiojo kirčio turnyrus. Jai trūksta vos vieno titulo iki visų laikų Margaret Court rekordo – 24 Didžiojo kirčio trofėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)