„Man patinka žaisti su Novaku, nes jis vienas geriausių mūsų sporte per visą istoriją, – kalbėjo D. Medvedevas. – Kai buvau 8 metų, jau žiūrėjau per televiziją, kaip jis laimi Didžiojo kirčio turnyrus. Žaisti su juo visuomet tarsi svajonės išsipildymas. Žinoma, esu laimingas, kad jį įveikiau. Mano buvo geri padavimai ir svarbiausiais momentais žaidžiau saugiai“.

Prieš metus ATP finalo turnyre debiutavęs rusas Londone pralaimėjo visus tris mačus. Šį kartą, iškovojęs dvi pergales „Tokyo 1970“ grupėje jis iš anksto užsitikrino vietą pusfinalyje.

„Jei atvirai, nemanau, kad Novakas žaidė taip, kaip gali geriausiai. Tačiau visiems visko nutinka. Visuomet sakau, kad didįjį čempionų trejetą įveikti sunku ir tuomet, kai jie prastai žaidžia, todėl pergale esu nepaprastai patenkintas. Turėjau išnaudoti šį šansą“, – kalbėjo D. Medvdevas.

Kad ir ką 17 kartų Didžiojo kirčio turnyrų čempionas darė korte, Rusijos atstovas visuomet surasdavo atsaką, neutralizuodavo serbo keliamą grėsmę.

33 metų N. Džokovičius mėgins atsigriebti paskutinėje grupės dvikovoje su 2018 metais šį turnyrą laimėjusiu Alexanderiu Zverevu. Šios dvikovos nugalėtojas ir gaus antrą kelialapį į pusfinalį.

„Daniilas paduoda fantastiškai, gerai juda, nedovanoja man lengvų taškų ar neišprovokuotų klaidų. Man tai nebuvo geras mačas. Tikrai galėjau žaisti geriau“, – kalbėjo serbas.

D. Medvedevas penktadienį žais su Diego Schwartzmanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)