Tuo tarpu Šiauliuose vykusiose varžybose Lietuvos tenisininkai nebuvo svetingi žaidėjams iš užsienio. Vaikinų vienetų turnyro nugalėtoju tapo Klaipėdos „Baltic tennis club“ klubui atstovaujantis Edas Butvilas, o tarp merginų pajėgiausia buvo šiaulietė Klaudija Bubelytė.

Lemiamame vaikinų turnyro mače E. Butvilas 6:1 7:5 įveikė Vilniaus teniso akademijos auklėtinį Ainių Sabaliauską. Merginų finale K. Bubelytė 7:6(2) 6:2 nugalėjo savo treniruočių partnerę Emiliją Tverijonaitę.

„Visų pirma noriu padėkoti Šiaulių teniso akademijos kolektyvui, sugebėjusiam saugiai surengti turnyrą šiuo nelengvu laikotarpiu. Žinoma, ne mažiau džiaugiuosi ir mūsų jaunųjų tenisininkų žaidimu bei rezultatais. Nuoširdžiai tikiuosi, kad šių varžybų čempionai bei prizininkai ateityje savo žaidimu ne vienus metus džiugins Lietuvos teniso sirgalius“, – sako Ramūnas Grušas, Lietuvos teniso sąjungos prezidentas.

E. Butvilas, kartu su latviu Edvardsu Teodorsu Liepinsu, iškovojo čempionų titulą ir dvejetų turnyre. Lietuvos ir latvio duetas finale 6:3 6:4 nugalėjo Ainių Sabaliauską ir Dominyką Stonkų.

Merginų dvejetų turnyro nugalėtojomis tapo Uma Bakaitytė ir Patricija Paukštytė, finale 6:0 6:2 sutriuškinusios baltaruses Stefaniją Šabanovą ir Haną Tsitavest.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)