„French Open“ pusfinalį kone naktį pasiekęs R. Nadalis piktinosi tvarkaraščiu ir organizatorių sprendimais.

Savo 100-ąjį mažą „Roland Garros“ turnyre 34 metų ispanas laimėjo per 1 val. 26 min., tačiau lengva nebuvo, nes jam aktyviai priešinosi italų atstovas 19-metisJ. Sinneris, prieš tai įveikęs Alexanderį Zverevą.

Grunto karaliumi vadinamas ispanas, iš viso 12 kartų triumfavęs „French Open“ turnyre, negailėjo pastabų po pergalės ketvirtfinalyje.

„Nežinau, kodėl buvo numatytos net penkios dvikovos „Chatrier“ aikštėje. Tai buvo rizikinga. Problema buvo oro sąlygos. Tikrai buvo per šalta žaisti. Teniso dvikovai buvo gerokai per šalta. O esant tokiai temperatūrai žaisti yra pavojinga dėl traumų tikimybės“ , – kalbėjo jis.

Naktį temperatūra siekė apie 12 laipsnių, o dieną aukščiausiai pakilo iki 16.

R. Nadalio statistika Paryžiuje vykstančiame Didžiojo kirčio turnyre yra pasakiška – 98 pergalės ir vos du pralaimėjimai. Iki šiol jis laimėdavo visus turnyrus, kuriuose sugebėdavo nukeliauti iki pusfinalio.

Kitose ketvirtfinalio dvikovoje nepasisekė Dominicui Thiemui. „US Open“ turnyro nugalėtojas daugiau nei 5 val. maratone 6:7 (1:7), 7:5, 7:6 (8:6), 6:7 (5:7), 2:6 pralaimėjo argentiniečiui Diego Schwartzmanui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)