31-erių baltarusė (WTA-27) atsigavo po triuškinamai pralaimėto pirmojo seto ir šventė pergalę rezultatu 1:6, 6:3, 6:3.

Septyneriais metais vyresnė amerikietė (WTA-8) lemiamo seto pradžioje paprašė medikų pagalbos dėl Achilo sausgyslės skausmų.

S. Williams siekė 24-o „Grand Slam“ titulo, kuris jai būtų leidęs susilyginti su praėjusiame amžiuje žibėjusia australe Margaret Court.

Du tokio lygio turnyrus Australijoje laimėjusi V. Azarenka finale nebuvo žaidusi nuo 2013 metų. Tai buvo tik penktoji jos pergalė prieš S. Williams per 23 tarpusavio susitikimus.

Dėl titulo ji susirems su Japonijos atstove Naomi Osaka (WTA-9). 22-ejų tenisininkė pusfinalyje 7:6 (7:1), 3:6, 6:3 eliminavo kitą amerikietę Jennifer Brady (WTA-41).

Vyrų pusfinaliuose ispanas Pablo Carreno Busta kausis su Vokietijai atstovaujančiu Alexanderiu Zverevu, o austras Dominicas Thiemas bandys pateisinti favorito statusą mače su rusu Danilu Medvedevu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)