N. Džokovičius mačo prieš ispaną Pablo Carreno Bustą pirmajame sete pralaimėjo geimą, o jo varžovas išsiveržė į priekį 6:5. Tuomet susinervinęs serbas rakete smūgiavo kamuoliuką ir pataikė linijos teisėjai į kaklą.

Sužeista teisėja po smūgio krito ant kelių ir akivaizdžiai demonstravo skausmą.

Nors 33-ejų atletas puolė atsiprašinėti ir teigė, kad smūgiavo netyčia, išvengti nemalonumų jam nepavyko.


Mačas kuriam laikui buvo sustabdytas, o galiausiai serbui nuspręsta skirti griežčiausią bausmę ir pašalinti jį iš turnyro.

Sportininkas prarado visus šio turnyro metu iškovotus pinigus bei ATP reitingo taškus.

Puikią formą šį sezoną demonstravęs N. Džokovičius šiemet iki šiol dar nebuvo patyręs nė vieno pralaimėjimo. Jis buvo pasiekęs 29 pergales paeiliui.


P. Carreno Bustas, ATP reitinge užimantis 27-ąją vietą, pateko į „US Open“ ketvirtfinalį. Ten sekmadienį pateko ir vokietis Alexanderis Zverevas, eliminavęs ispaną Alejandro Davidovičių Fokiną.

„US Open“ prizų fondą sudaro 53,4 mln. JAV dolerių.

Tai yra pirmasis „Didžiojo kirčio“ turnyras nuo 2004-ųjų, kurio pusfinalyje nebus nei N. Džokovičiaus, nei Rafaelio Nadalio, nei Rogerio Federerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)