„Save pastačiau į nepatogią situaciją. Tai panašiai, kaip susitikinėti su vaikinu, kuris „užknisa“. Būtent tai ir dariau korte. Tuo metu jaučiausi taip, kad turiu atsikratyti tuo vaikinu. Tai nuvilia“, – kalbėjo S. Williams.

Pagrindine artėjančio „US Open“ turnyro favorite laikoma S. Williams trečiadienį 7-5, 6-7, 1-6 nusileido vienai iš ryškiausių talentų Mariai Sakkari ir baigė pasirodymą „Western & Southern Open“ turnyre.


Dvikovoje su graike viskas galėjo baigtis antrajame sete, tačiau S. Williams pirmaujant 5-3, varžovė perėmė iniciatyvą ir laimėjo tiebreak'ą.

Kitą mėnesį 39 metų gimtadienį švęsianti amerikietė neieškojo pasiteisinimų: „Taip, buvo sunku, tačiau turėjau daug galimybių laimėti. Turiu išspręsti, kaip pradėti laimėti tokiuose mačuose vėl“.


Savo 24-o Didžiojo kirčio titulo sieksianti S. Williams patvirtino, kad jos koncentracija „US Open“ turnyre bus daug geresnė.

„Sunku žaisti taip, kaip dabar žaidžiu ir išlikti pozityviai. Žaisti 9 valandas per savaitę yra per daug. Paprastai tiek netenka žaisti. Man tai visiškai nauja“, – kalbėjo tenisininkė.

„US Open“ vyrų grupėje favoritu laikomas Novakas Džokovičius.

Rafaelis Nadalis ir Bianca Andreescu turėjo ginti čempionų titulą, tačiau abiejų turnyre nebus – R. Nadalis neatvyks baimindamasis tikimybės užsikrėsti COVID-19, o B. Andreescu teigė, kad pandemija neleido jai tinkamai pasirengti ir varžytis būnant aukščiausios sportinės formos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)