E. Bouchard ateityje viešumoje norėtų mažiau demonstruoti savo kūno nei yra įpratusi. Toks kanadietės planas toli gražu nesužavėjo vyriškos jos fanų bendruomenės.

„Su bikiniu nuotraukų daugiau nebenoriu. Rimtai, – tennis.com tinklalaidėje kalbėjo teniso gražuolė. – Galbūt jau senstu. Tikrai neprivalau kasdien kelti nuotraukas su savo užpakaliu“.

Priminsime, kad pastaruosius metus daugiau nei 2 mln. sekėjų savo „Instagram“ paskyroje turinti kanadietė lepino savo gerbėjus pikantiškomis, asmeninio pobūdžio nuotraukomis.

E. Bouchard prisipažino, kad iš socialinių tinklų ilgai neblogai pelnėsi.

„Kai man gerai sekėsi žaisti, socialiniuose tinkluose dariau tai, ką daro ir kitos 20-metės, tik tai matė tikrai didesnė minia nei vien tik mano draugai“, – kalbėjo tenisininkė. Vėliau ėmė byrėti finansinės sutartys ir rėmėjų pinigai.

Kai sekėsi, žmonės mane mylėjo, o kai nesisekė – nekentė. Tai, žinoma, nervina.
Eugenie Bouchard

„Pirmasis klausimas, kurį užduoda rėmėjai: „Kiek turi sekėjų“. O visose sutartyse yra numatyta, kiek ir kaip dažnai turi kelti turinį socialiniuose tinkluose“, – aiškino E. Bouchard.

Jai apmaudu, kad ji kaip profesionali žaidėja imta vertinti mažiau. Taip atsitiko ir todėl, kad nuo jos nusisuko ir sportinė sėkmė.

„Tai keitė ir mano elgesį. Kai sekėsi, žmonės mane mylėjo, o kai nesisekė – nekentė. Tai, žinoma, nervina“, – atviravo tenisininkė.

2017 metų amerikietiško futbolo finalo „Super Bowl“ fone E. Bouchard buvo priversta eiti į „Twitter“ pasimatymą su studentu Johnu Goehrke, ši istorija nuskambėjo žiniasklaidoje ir buvo filmuojama.

Kanadietė kratosi šios viešumos naštos ir labiausiai trokšta grįžti į teniso elitą – 2014 metais spalį ji WTA reitinge užėmė 5-ą vietą. Tačiau praėjusiais 13 pralaimėjimų iš eilės patyrusi tenisininkė atsidūrė už Top 300 ribos.

Sportinę sėkmę susigrąžinti jai turėtų padėti naujoji trenerė Rennae Stubbs ir fizinio parengimo specialistas Gilas Reyesas, anksčiau kovoms ruošęs Andre Agassi kojas.

Pokyčiai neša pirmuosius vaisius – Prahos turnyre ji tik po atkaklios kovos su Elise Mertens pralaimėjo ketvirtfinalyje.

Per karantino pertrauką E. Bouchard stipriai dirbo: „Galėjau gulėti ant sofos ir auginti lašinius arba treniruotis. Aš treniravausi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)