Preliminariame „Citi Open“ dalyvių sąraše – trys pirmojo reitingo dešimtuko tenisininkai (Daniilas Medvedevas, Stefanos Tsitsipas ir Davidas Goffinas), o greta jų – dar 15 pirmojo trisdešimtuko atletų. Palyginimui, prieš metus šiame turnyre dalyvavo 9 pirmojo dešimtuko žaidėjai.

Tarp dalyvauti turnyre norinčių tenisininkų – ir Ričardas Berankis, užimantis 72-ąją vietą pasauliniame reitinge. Tiesa, jam vietos gali ir nelikti – geriausias Lietuvos tenisininkas šiame turnyre pagal turimą reitingą yra 48-as, o dalyvauti bus priimti pirmi 38.

Dar 6 atletai į turnyrą pateks iš kvalifikacijos, o 4 sportininkai sulauks vardinių kvietimų.

R. Berankis tarp turnyre reitinguotų tenisininkų dar gali palypėti į viršų. Spėjama, jog dėl koronaviruso grėsmės ne visi užsiregistravę žaidėjai iš tikrųjų vyks į JAV. Vienas iš viešai dvejojančių atletų – dešimtoji pasaulio raketė Davidas Goffinas.

Dauguma „Citi Open“ dalyvių sieks dalyvauti ir rugpjūčio pabaigoje prasidėsiančiame prestižiniame „US Open“ turnyre.

Pernai R. Berankis krito pirmajame „Citi Open“ etape, o geriausias jo pasiekimas – 2015 metais pasiektas ketvirtfinalis.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)