Po pertraukos nacionaliniame čempionate dalyvauja ir ilgametis Lietuvos teniso rinktinės narys Laurynas Grigelis. Iš Italijos į Vilnių atvykęs tenisininkas turi aukščiausią reitingą iš visų varžybų dalyvių ir yra laikomas vienu iš turnyro favoritų.

Pasirodymą čempionate L. Grigelis pradės nuo antro varžybų rato. Čia jo lauks akistata su Lino Banelio ir Tomo Motiejūno dvikovos nugalėtoju. Į kortus L. Grigelis žengs pirmadienio pavakarę, ne anksčiau 17 val.

Kiti vyrų vienetų turnyro favoritai – antrąjį reitingą turintis Julius Tverijonas, 2019 m. Lietuvos čempionas Tadas Babelis, finalininkas Aleksas Tverijonas.

Aukščiausią reitingą moterų vienetų turnyre turinti žaidėja yra Justina Mikulskytė. Pirmame varžybų rate iššūkį mesti jai kaunietė Smiltė Bakytė. Jų susitikimas vyks šiandien, ne anksčiau 13.30 val. Čempionate taip pat dalyvauja ir praėjusių metų Lietuvos čempionė Iveta Dapkutė bei finale prieš ją žaidusi Patricija Paukštytė.

Lietuvos čempionato dalyviai kaunasi dėl 5 tūkst. eurų prizų fondo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)