Antradienį antrojo etapo G grupėje 30-metis lietuvis, pasaulio reitinge užimantis 72-ąją vietą, iškovojo antrąją pergalę.

27-erių kroatą Matejų Sabanovą, pasaulio reitinge užimantį 882-ąją vietą, jis nugalėjo per 1 val. 26 min – 6:4, 6:4.

Primename, kad pirmoje antro etapo dvikovoje R. Berankis 6:0, 6:1 sutriuškino 19-metį serbą Marko Miladinovičių (ATP-461).

Antrajame etape R. Berankiui liko sužaisti su 28-erių Bosnijos ir Hercegovinos atstovu Mirza Baišičiumi, planetos reitinge esančiu 28-oje pozicijoje.

Praėjusią savaitę R. Berankis 6:3, 6:1 pranoko Prancūzijos atstovą Luką Pavlovicą (ATP 963), o antroje akistatoje 6:3, 6:3 įrodė prieš patyrusį serbą Vladimirą Troickį (ATP 184) ir pateko į antrą etapą.

Primename, kad visi į oficialius ATP ir WTA kalendorius įtraukti turnyrai dėl koronaviruso grėsmės buvo sustabdyti kovą ir nebus atnaujinti mažiausiai iki liepos 31 d.

Nutrūkus varžybų rutinai jas organizuoti ėmėsi patys žaidėjai. Belgrade teniso sezoną tęsia pirmosios planetos raketės Novako Džokovičiaus surengti „Adria Tour“ serijos turnyrai.

Tiesa, sekmadienį jie buvo sustabdyti, kai net dviejų turnyro dalyvių koronaviruso testai buvo teigiami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)