Štai sekmadienį Zadare turėjęs vykti „Adria Tour“ finalas tarp pirmos pasaulio raketės serbo Novako Džokovičiaus ir ruso Andrejaus Rublevo buvo atšauktas prieš pat jo pradžią, kai paaiškėjo, kad koronavirusas nustatytas vienam turnyro dalyvių.

Apie tai savo „Instagram“ paskyroje pranešė pats 29-erių metų Grigoras Dimitrovas (ATP 19), kuris šeštadienį Zadare 1:4, 1:4 pralaimėjo Bornai Čoričiui, o viso turnyro metu nevengė kontakto ne tik so kolegomis tenisininkais, bet ir žurnalistais bei žiūrovais, nes į mačus buvo įleidžiama net po kelis tūkstančius sirgalių.

„Turiu visiems pranešti, kad mano COVID-19 ligos testo rezultatas yra teigamas. Noriu būti tikras, kad visi, kurie kontaktavo su manimi per pastarąsias kelias dienas, taip pat pasitikrintų ir imtųsi visų atsargumo priemonių. Labai atsiprašau visų už padarytą žalą“, – brūkštelėjo bulgaras.

Beje, pirmadienį pranešta, kad koronavirusu užsikrėtė ir kroatas B. Čoričius (ATP 33).

Primename, kad nepaisant koronaviruso grėsmės, neseniai buvo patvirtinta, kad rugpjūčio 31 dieną Niujorke startuos prestižinis „US Open“ turnyras. Tiesa, jis vyks be žiūrovų tribūnose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)