Pirmame mače 29-erių vilnietis 6:3, 6:1 susitvarkė su 20-mečiu Prancūzijos atstovu Luka Pavlovicu (ATP-963).

Vyrų varžybose Belgrade 36 tenisininkai kovoja suskirstyti į 9 grupes. R. Berankio dar laukia akistatos su dviem serbais: antradienį jis susitiks su Viktoru Troickiu (ATP-184), trečiadienį – su Borisu Butulija (ATP-1312).

Varžybų favoritas – 23-ioji planetos raketė iš Serbijos Dušanas Lajovičius.

Paskutinį kartą prieš priverstinę pertrauką R. Berankis aikštėje varžėsi kovo pradžioje Meksikoje vykusiame „Challenger“ serijos turnyre, iš kurio pasitraukė trečiame rate.

Primename, kad visi į oficialius ATP ir WTA kalendorius įtraukti turnyrai dėl koronaviruso grėsmės buvo sustabdyti kovą ir nebus atnaujinti mažiausiai iki liepos 31 d.

Nutrūkus varžybų rutinai, jas organizuoti ėmėsi patys žaidėjai. Praėjusį savaitgalį Belgrade teniso sezoną pratęsė pirmosios planetos raketės Novako Džokovičiaus surengtas „Adria Tour“ turnyrų serijos debiutas, kuriame pergalę iškovojo austras Dominicas Thiemas (ATP-3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)