Antrame sete R. Berankis atsidūrė sudėtingoje situacijoje: pralaimėjęs savo padavimus atsiliko 3-4, tačiau Ričardui pavyko sėkmingai užbaigti setą ir kovą perkelti į lemiamą trečiąjį.

Jame tenisininkai taškus rinko savo padavimų metu (1-1, 2-2, 3-3) iki 7-ojo geimo. Jį laimėjęs ispanas išsiveržė į priekį ir turėjo galimybę persvarą padidinti per savo padavimų seriją. Ją išnaudojęs ispanas atsidūrė per tašką nuo pergalės (5-3).

R. Berankis nebeatsitiesė ir pralaimėjo 9-ąjį geimą bei visą akistatą 2-6, 6-4, 3-6.

Nugalėtojas antrame rate susitiks su italu Andreasu Seppi (ATP-72). Jis pirmame rate 3-6, 7-6 (7-2), 7-6 (7-4) palaužė 38-ą planetos raketę, čilietį Christianą Gariną.

Už patekimą į antrą ratą tenisininkai užsitikrina 14 130 dolerių premiją bei 20 ATP taškų. Už dalyvavimą vienetų varžybose R. Berankiui atiteko 8465 JAV doleriai.

Turnyro Maskvoje prizų fondą sudaro 840,13 tūkst. JAV dolerių.

2017 metais lietuvis buvo pasiekęs šio turnyro finalą.

Susitikimo statistika: R. Carballes Baena – R. Berankis

Statistika
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)