Nugalėtojų gretose netrūko ir teniso mėgėjams gerai pažįstamų vardų. Pavyzdžiui, šios komandos sudėtyje buvo šių metų Lietuvos teniso vicečempionas Aleksas Tverijonas.

Čempionato „Regionų lygos“ nugalėtojais tapo Kauno teniso klubo komanda „Žalia balta“, įtemptame lemiamame susitikime 3:2 nugalėjusi vilniečius „Tennis temptation“.

Interneto platformos TenisoNamai.lt, šiemet mininčios savo dešimtmetį ir organizavusios čempionato kovas kartu su Lietuvos teniso sąjunga, vadovas Vytautas Bartulis sako, kad šis, jau trečiasis čempionato sezonas buvo stipriausias visomis prasmėmis, o jį puikiai įvertino ir varžybų dalyviai, ir organizatoriai.

„Labiausiai džiaugiuosi dėl žaidėjų ir komandų aktyvumo šį sezoną. Pavyzdžiui, „Regionų lygoje“ buvo sužaisti visi be išimties grupių etapo susitikimai. Tai reiškia, kad teniso mėgėjai vis rimčiau vertina šį čempionatą, galimybę jame atstovauti savo miestą ar klubą. Tikiuosi, kitais metais šiose varžybose bus dar daugiau komandų, žaidėjų, mačų“, – teigia V. Bartulis.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti visiems šio čempionato dalyviams, taip pat jį organizavusiems mūsų partneriams. Jau matau, kad klubų čempionato virusas kasmet plinta po Lietuvą vis stipriau. O nugalėtojams noriu palinkėti kuo didžiausios sėkmės Europos čempionate“, – sako Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

TOP lygoje trečioji vieta atiteko kauniečiams „Top tennis club“, 3:2 palaužusiems Vilniaus „Atskalūnų“ pasipriešinimą.

„Regionų lygos“ bronzą iškovojo Vilniaus „Verkių“ teniso klubas, 5:0 sutriuškinęs Druskininkų komandą.

Šiais metais Lietuvos teniso klubų čempionato kovose dalyvavo 19 komandų, suvienijusių 262 teniso mėgėjus iš visos Lietuvos. TOP lygos varžybose galėjo kovoti ir profesionalūs tenisininkai, tuo tarpu „Regionų lyga“ buvo skirta tik mėgėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją