„Laukiu šios naujos patirties. Turėsiu laiko tris savaites Egipte apsiprasti ir tuomet tikiu, kad pademonstruosiu savo geriausią žaidimą. Be abejo, aš labai noriu matyti savo pavardę ATP reitinge kuo aukščiau, tačiau laimėti noriu gerai žaisdamas. Jei laimėčiau dėl to, kad mano varžovas už mane žaistų dar prasčiau, manęs tai netenkintų“, – sakė M. Vasiliauskas.

Septyniolikmetis tenisininkas šiais metais išgyvena daug naujų dalykų. Iš pradžių jis prisijungė prie Balžeko teniso akademijos, vėliau teko pratintis prie Remigijaus Balžeko treniruočių krūvių, dar vėliau pradėjo dalyvauti aukštesnio lygio turnyruose, kokiuose iki šiol niekada nedalyvaudavo.

„Keičiuosi kaip tenisininkas. Jei atvirai, net netikėjau, kad per pusę metų taip stipriai gali pasikeisti žaidimas. Kita vertus, džiugu, kad sunkus darbas duoda savo vaisių. Jaučiu, kad keičiasi mąstymas, geriau judu korte, itin progresavau su smūgiais iš oro, pradėjau geriau servuoti.. šiaip jau, viskas kažkiek pasikeitė“, – savo pasikeitimus vardino M. Vasiliauskas.

„Kalbant apie vasaros rezultatus, tai nesu jais patenkintas. Tikrai buvo mačų, kuriuos privalėjau laimėti ir tai būtų leidę reitinge stovėti aukščiau. Iš kitos pusės, labai neliūdžiu, nes net ir iš pralaimėjimų galiu daug ko pasimokyti, o pamokos šiuo metu man mano karjeroje yra svarbiausias dalykas“, – dėstė tenisininkas.

M. Vasiliauskas mokslus kremta nuotoliniu būdu, todėl, kaip pats sako, nėra priežasčių, dėl ko galėčiau praleisti treniruotes.

„Būna, kad net nesinori lipti iš lovos, nesinori treniruotis, tačiau tuomet pasižiūriu į reitingą ir suprantu, kad neturiu pasirinkimo. Jei aš ilsėsiuos, o kitas dirbs, jis eis ir nueis į priekį, todėl aš stengiuosi niekada nepraleisti treniruotės“, – sakė Balžeko teniso akademijos auklėtinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)