10-a pasaulio raketė D. Medvedevas pirmo seto pratęsime („tie-break“) pirmavo 5-2, tačiau nesugebėjo išsaugoti pranašumo ir pralaimėjo.

Antro seto pradžioje trečiame geime australas sukėlė žiūrovų ovacijas, kai išbėgęs prie tinklo kamuoliuką atmušė ne rakete, o koja, šis perskriejo taip pat prie tinklo pribėgusį rusą, kuriam nebepavyko tiksliai jo atmušti.

24-erių N. Kyrgiosas atrodė gana atsipalaidavęs lemiamomis finalo akimirkomis: antro seto pratęsime pirmaujant 6-4 tenisininkas prieš savo padavimą pribėgo prie galinės tribūnos pirmos eilės ir kelias sekundes bendravo su žiūrovais.

Grįžęs prie linijos atliko „ace'ą“, laimėjo pratęsimą ir iškovojo pergalę.


Vašingtone 500 ATP taškų iškovojęs N. Kyrgiosas po pergalės grįžo į ATP-30-uką. Be to, šiemet jis yra tikras ATP-10 tenisininkų skriaudikas: akistatose su jais iškovojo penkias pergales ir patyrė tik 1 nesėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)