9 Helsinkyje kovojančios komandos yra suskirstytos į du pogrupius. Stipriausios abiejų pogrupių komandos paskutinę varžybų dieną susikaus dėl kelialapio į antrąją FedCup varžybų grupę.

Lietuvos tenisininkės A pogrupyje išbandys jėgas su Suomijos, Maltos ir Islandijos komandomis. B pogrupyje varžosi Kipras, Šiaurės Makedonija, Alžyras, Kongas ir Kosovas.

E. Liachovičiūtė sako, jog komanda sieks pogrupyje užimti pirmą vietą, vadinasi – tęsti kovą dėl bilieto į aukštesnę varžybų grupę.

„Mūsų komanda yra tikrai jauna, kiek daugiau patirties turi tik Joana Eidukonytė. Kita vertus, likusios žaidėjos dabar rodo tikrai neblogus rezultatus jaunių turnyruose. Todėl tikiu, kad Helsinkyje galime iškovoti gražių pergalių. Žiūrėdama į komandų sudėtis manau, kad kortų šeimininkės suomės yra šios FedCup grupės favoritės“, – sako Lietuvos komandos kapitonė.

Pirma Lietuvos rinktinės varžove Helsinkyje bus Maltos komanda.

Dar vienas kelialapis į FedCup antrosios grupės varžybas atiteks Juodkalnijoje vykstančio turnyro nugalėtojoms. Dėl jo kaunasi Norvegijos, Egipto, Armėnijos, Maroko, Airijos, Kenijos ir Juodkalnijos rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)