Lemiamą tašką mūsiškiams šeštadienį iškovojo Laurynas Grigelis (287-oji pasaulio raketė), po 1 val. 20 min. trukusios kovos 6:4, 6:2 pranokęs marokietį Adamą Moundirą (be reitingo).

Penktadienį abi komandos pasidalijo po pergalę. Ričardas Berankis (98) 6:2, 7:6 (7-5) nugalėjo A. Moundirą, o L. Grigelis 2:6, 0:6 pralaimėjo Laminei Ouahabui (440).

Šeštadienį vykusiame dvejetų susitikime L. Grigelis ir Julius Tverijonas 6:2, 3:6, 2:6 pralaimėjo Anasui Fattarui ir L. Ouahabui, bet vėliau R. Berankis 7:5, 6:2 pranoko Maroko rinktinės lyderį L. Ouahabą ir išlygino mačo rezultatą 2-2.

„Labai buvo gaila dėl pralaimėjimo dvejetuose, ten turėjome gerus šansus. Žaisti šiandien buvo sunku, bet tikrai tikėjau, kad laimėsiu šitą mačą. Blynas svilo, bet gerai, kad neprisvilo“, – po pergalės šypsojosi L. Grigelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)