Mačas truko vos kiek daugiau nei valandą.

Ketvirtfinalyje triskart varžybų Majamyje nugalėtojas susitiks su Kevinu Andersonu (ATP-7) iš PAR.

„Žaidimas Amerikoje ant kietos dangos – jo arkliukas. Bet aš taip pat šiuo metu žaidžiu neblogai ir galiu pridaryti problemų“, – apie būsimą akistatą sakė R. Federeris.

Kitame mače netikėtumą pateikė 19-metis Kanados talentas Denisas Shapovalovas (ATP-23), 4:6, 6:3, 7:6 (7:3) eliminavęs metais vyresnį graiką Stefaną Tsitsipą (ATP-10).

Pirmame ketvirtfinalio susitikime nesėkmę patyrė prieš tai šešiskart turnyre nugalėjusį geriausią planetos tenisininką Novaką Djokovičių įveikęs Roberto Bautista Agutas.

30-metis ispanas (ATP-25) po atkaklios kovos 6:7 (1:7), 6:7 (5:7) nusileido trejais metais vyresniam amerikiečiui Johnui Isneriui (ATP-9).

Jis pusfinalyje susitiks su 18-mečiu kanadiečiu Felixu Auger-Aliassime'u.

Kanados talentas (ATP-57) 7-6 (7-3), 6-2 palaužė 22-ejų kroatą Borną Čoričių (ATP-13).

Kiti du ketvirtfinalio susitikimai bus žaidžiami ketvirtadienį.

Moterų varžybose į pusfinalį iškopė 27-erių rumunė Simona Halep (WTA-3), 6:4, 7:5 laimėjusi prieš bendraamžę iš Kinijos Qiang Wang (WTA-18).

Ji susitiks su 27-erių čeke Karolina Pliskova (WTA-7), kuri 6-3, 6-4 įveikė tautietę 19-metę Marketą Vondrousovą (WTA-59).

Tad dėl vietos finale ketvirtadienį vakare kovos estė Annet Kontaveit (WTA-19) ir (naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku) australė Ashleigh Barty (WTA-6) bei K. Pliskova ir S. Halep.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)