Sėkmingai startavęs, bet tempo iki pabaigos neišlaikęs lietuvis ATP 1000 serijos turnyro antrajame rate varžėsi tik antrą kartą karjeroje. Tokio barjero jam perlipti dar nėra pavykę.

Vokietis iniciatyvą perėmė antrojo seto pradžioje nusprendęs pasikeisti batraiščius. Tam jis sugaišo apie tris minutes ir išmušė R. Berankį iš ritmo.

J-L. Struffas sugrįžęs laimėjo 4 taškus iš eilės, o įniršęs R. Berankis jam garsiai sušuko „pasikeisk batraiščius“ ir taip pralinksmino į mačą susirinkusius žiūrovus.

Susitikimas truko 1 val. 58 min.

Vokietis atliko 14 neatremiamų padavimų, o lietuvis – penkis. Mūsiškis padarė penkias dvigubas klaidas, o Vokietijos tenisininkas – vieną.

R. Berankis su J-L. Struffu žaidė ketvirtą sykį ir patyrė ketvirtą nesėkmę.

Trečiajame rate vokietis žais arba su kitu Vokietijos atstovu Alexanderiu Zverevu (3), arba su slovaku Martinu Kližanu (50).

28-erių metų R. Berankis, kuris pasaulio reitinge yra 95-as, suklupo antrajame atrankos rate, bet dėl traumos į varžybas neatvykus bulgarui Grigorui Dimitrovui (28), lietuvis užėmė jo vietą.

Turnyro JAV prizų fondą sudaro 8,359 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)