Pirmas setas vyko 48 minutes, o antrajame R. Berankio varžovas tiesiog kapituliavo – iš viso partija užtruko tik 1 val. ir 16 min.

Šiame susitikime Ričardas atliko tris neatremiamus padavimus ir išvengė dvigubų klaidų.

Iki šiol R. Berankis su D. Kudla buvo pasidalinę po pergalę. 2013 metais turnyre Australijoje 7:6, 3:6, 6:4 laimėjo amerikietis, o tais pačiais metais turnyre JAV R. Berankis atsirevanšavo 6:4, 6:4.

Per atrankos varžybas į pagrindinį turnyrą patekęs lietuvis Dubajuje jau užsitikrino 110 ATP reitingo taškų ir 75,17 tūkst. JAV dolerių.

Ketvirtfinalyje lietuvio laukia dar vienas didelis iššūkis – jis susigrums su 32 metų Gaelio Monfilso (ATP-23, Prancūzija) ir 33 metų Marcoso Baghdačio (ATP-128, Kipras) poros nugalėtoju.

Primename, kad pirmajame šio turnyro rate R. Berankis netikėtai eliminavo 15-ąją turnyro raketę, 23-ejų Rusijos atstovą Danilą Medvedevą.

Atrankos varžybose R. Berankis pranoko prancūzą Constantą Lestienne (168) ir bosnį Mirzą Bašičių (166).

Turnyro Dubajuje prizų fondą sudaro 2,737 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)