Vaikinų vienetų finale P. Vaitiekūnas įtemptoje ir permainingoje kovoje 7:6(9) 3:6 7:6(2) įveikė taip pat Vilniaus teniso akademijoje besitreniruojantį Ainių Sabaliauską.

Lemiamoje merginų varžybų dvikovoje K. Bubelytė 5:7 6:2 6:1 nugalėjo baltarusę Kristiną Dmitruk. Šiaulietė, kartu su savo treniruočių partnere Emilija Tverijonaite, iškovojo antrą vietą ir merginų dvejetų varžybose.

Vaikinų dvejetuose antras, drauge su baltarusiu Danilu Ostapenkovu, liko klaipėdietis Edas Butvilas (Baltic Tennis Club).

Šią savaitę Šiaulių teniso mokykloje vyksta antros kategorijos Tarptautinės teniso federacijos (ITF) aštuoniolikmečių turnyras „Šiauliai Open 2019“. Tai yra vienintelis tokio pobūdžio turnyras Baltijos šalyse. Šiemet į Šiaulius atvyko net 12 į pirmą ITF jaunių šimtuką patenkančių vaikinų ir 7 merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)