37-erių L. Hewittas pastaruoju metu eina Australijos rinktinės kapitono pareigas Daviso taurės varžybose.

Jo teigimu, 88-ą vietą ATP reitinge užimantis B. Tomičius pusantrų metų grasino jam ir artimiesiems.

Taip du „Grand Slam“ serijos turnyrus per karjerą laimėjęs australas reagavo į 26-erių tautiečio pareiškimus po nesėkmės pirmajame Australijos pirmenybių rate.

B. Tomičius prakalbo apie L. Hewitto interesų konfliktą: esą pastarasis, sudarydamas šalies rinktinės sudėtį, protegavo nuosavos agentūros atstovaujamus žaidėjus. Daviso taurės varžybose dalyvavę Australijos tenisininkai gavo asmeninius kvietimus į Melburne vykstantį prestižinį turnyrą.

„To ir buvo galima tikėtis iš B. Tomičiaus. Kai tik pralaimi „Grand Slam“ pirmame rate, jis visada randa ką pasakyti. Mane labiausiai erzina tai, kad anksčiau dėl jo nuoširdžiai stengiausi, praleidau daug laiko bendraudamas akis į akį, bandžiau suburti aplink jį trenerių ir fizinio parengimo specialistų komandą.

Mainais sulaukiau grasinimų sau ir šeimai. Man grasino ir šantažu, ir fiziniu susidorojimu. Nuo to laikau užbrėžiau brūkšnį ir su juo nebesikalbu“, – pasakojo L. Hewittas.

B. Tomičius, nebežaidžiantis Daviso taurės varžybose nuo 2016 metų, tokį savo sprendimą motyvuoja rinktinės kapitonu.

„Jis niekam nebepatinka. Todėl, kad elgiasi blogai. Nebenorime žaisti jo komandoje, nes jis sugriovė visą sistemą“, – L. Hewittą prie kryžiaus kalė žaidėjas, ATP rikiuotėje aukščiausiai pakilęs iki 17-os pozicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)