D. Lajovičiaus ir bosnio Damiro Džumhuro duetas ketvirtfinalyje buvo priverstas pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 5:7, 6:3, 7:10.

Dėl vietos finale N. ir M. Djokovičiai galynėsis su prancūzu Pierre'u-Hugues Herbertu ir belgu Davidu Goffinu. Pastarasis vienetų varžybose taip pat susitiko su R. Berankiu ir pralaimėjo lietuviui pirmo rato akistatą.

Djokovičių šeimyninis tandemas petys petin grumiasi po penkerių metų pertraukos. Praeityje broliai penkis kartus bandė laimę dvejetų varžybose, bet pirmą pergalę pasiekė tik Katare, kur jau pranoko dvi varžovų poras.

31-erių geriausias planetos tenisininkas ir vienetų varžybų Dohoje favoritas N. Djokovičius dvejetų reitinge užima 268-ą poziciją. Ketveriais metais jaunesnis Marko tėra 607-as.

Tenisą mėgino žaisti ir jauniausias iš brolių, 23-ejų Djordje, tačiau pastaruoju metu jis profesionalų turnyruose nedalyvauja ir nėra reitinguotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)