Į Lietuvą trumpam atvykęs tenisininkas susitikimo metu atsakinėjo į vaikus dominančius klausimus apie jį patį bei profesionalų tenisą.

Pavyzdžiui, sportininkas atskleidė, kad kiekvieną dieną treniruojasi mažiausiai po 5 valandas, o per sezoną pakeičia maždaug 30 rakečių.

R. Berankis ne tik atsakinėjo į vaikų klausimus, bet ir stengėsi vaikams įkvėpti motyvacijos – papasakojo apie iššūkius, su kuriais tenka susidurti profesionaliame sporte bei kaip juos galima įveikti.

Po pokalbių sekė ir bendra treniruotė, kurioje visi susitikime dalyvavę vaikai surėmė raketes ir išbandė save prieš geriausią Lietuvos tenisininką.

Pats R. Berankis po susitikimo ir treniruotės su vaikais sakė, kad jam visuomet smagu atvykti į SEB areną ir matyti entuziastingai nusiteikusius jaunuosius tenisininkus.

„Mano tikslas – paskatinti vaikus nesustoti siekti savo svajonių ir rezultatų sporte. Susitikimo metu mačiau daug noro, motyvacijos bei šypsenų. Svarbiausia, kad visa tai nedingtų – tuomet viskas taps kur kas lengviau pasiekiama“, – kalbėjo R. Berankis.

Šiemet tai jau antrasis Ričardo Berankio susitikimas su VTA auklėtiniais SEB arenoje.

Ričardas Berankis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)