Pirmą setą „į vienus vartus“ pralaimėjęs ispanas perėmė iniciatyvą ir laimėjęs du setus iš eilės atsidūrė arčiau pergalės.

Ketvirtame sete abu tenisininkai rinko savo taškus, galiausiai austrui pavyko laimėti tašką ir išlyginti rezultatą. Lemiamame penktame sete R. Nadalis buvo kiek tikslesnis ir išplėšė bilietą į pusfinalį.

Kova truko net 4 val. ir 49 min. Tai buvo vos ketvirtas kartas R. Nadalio karjeroje per 282 „Grand Slam“ kovas, kai ispanas pirmą setą pralaimėjo 0-6 ir pirmasis, kai po tokio starto išplėšė pergalę.

Tad ispanas tęsia kovą dėl savo ketvirtojo „US Open“ titulo ir 18-ojo „Grand Slam“ trofėjaus.

32-ejų R. Nadalio pusfinalyje laukia galingai šiame turnyre žaidžiantis argentinietis Juanas Martinas Del Potro.

2009 metais „US Open“ turnyre triumfavęs Argentinos tenisininkas antradienį 6:7 (5-7), 6:3, 7:6 (7-4), 6:2 įveikė 33-ejų metų amerikietį Johną Isnerį (11).

Dėl vietos pusfinalyje trečiadienį vakare kovos Marinas Čiličius ir Kei Nishikori bei ketvirtadienį į kovą stos Novakas Džokovičius ir Johnas Millmanas.

Moterų vienetų ketvirtfinalyje amerikietė Serena Williams (WTA-26) 6:4, 6:3 pranoko čekę Karoliną Pliskovą (WTA-8) ir pateko į turnyro pusfinalį. Jame 36-erių amerikietė susitiks su staigmeną ketvirtfinalyje pateikusia 28-erių latve Anastasija Sevastova (WTA-18).

28-erių metų latvė antradienį vakare 6:2, 6:3 įveikė nugalėtojos titulą gynusią 25-erių metų amerikietę Sloane Stephens (3). Mačas truko 1 val. 23 min. Latvijos tenisininkė „Grand Slam“ turnyro pusfinalyje žais pirmą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės