Pusfinalyje R. Nadalis be didesnio vargo 6:4, 6:1, 6:2 nugalėjo argentinietį Juaną Martiną Del Potro (ATP-, o kitas finalo dalyvis D. Thiemas kiek anksčiau 7:5, 7:6 (12:10), 6:1 įveikė italą Marco Cecchinato.

16 Didžiojo kirčio titulų savo kolekcijoje turintis ispanas laimėjo iki šiol visus 10 finalų Paryžiuje. Savo būsimą varžovą D. Thiemą jis pernai įveikė „Roland Garros“ pusfinalyje.

D. Thiemas „Grand Slam“ turnyro finale žais pirmą kartą.

„Pirmasis setas buvo sudėtingas, del Potro turėjo daug galimybių, o man veikiausiai pasisekė, kad jį laimėjau, – po pergalės kalbėjo R. Nadalis. – Esu labai laimingas, kad esu kitame „Roland Garros“ finale, tai svarbiausias turnyras mano karjeroje“.

Jis pripažino, kad be sunkaus darbo, daugybės įveiktų sunkių akimirkų ir aistros būtų neįmanoma po tiek metų vėl žaisti finale. Pirmą kartą Paryžiuje ispanas triumfavo 2005 metais.

„Thiemas yra fantastiškas žaidėjas. Jis įveikė mane Madride ir turi nepaprastai daug potencialo. Tikiu, kad finale bus labai sunku, tačiau būsiu tam pasirengęs“, – tvirtino jis.

Turnyro prizų fondą sudaro beveik 39,2 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)