Dvidešimtmetis B. Čoričius ketvirtfinalyje susigrums su austru Dominicu Thiemu.

29 metų A. Murray'us atrodo neranda bendro kalbos šį sezoną su grunto dangą. Grįžęs po alkūnės traumos škotas neįveikė Monte Karle vykusio turnyro aštuntfinalio barjero, o Barselonoje pusfinalyje nusileido D. Thiemui.

„Buvo dalykų, kurie šiandien man nesisekė, – BBC sakė A. Murray'us. – Daug kartų pats klydau ir niekaip neradau būdo šio mačo eigai pakeisti. Tai mane labiausiai nuvylė. Kartais gali pralaimėti dvikovas, tačiau kaip šią kovą pralaimėjau šiandien mane liūdina“.

Šiuo metu geriausia planetos raketė britas tvirtino, kad nesijautė pasitikintis savo jėgomis, trūko dėmesio: „Tai reikia kaip galima greičiau sutvarkyti, tačiau reikia rasti priežastį. Jei tai padarysiu, viskas apsivers mano naudai“.

Įdomu, kad B. Čoričius pralaimėjo šio turnyro kvalifikacijoje ir vietą turnyre jam užtikrino tik Richardo Gasquet gauta trauma.

Kroatas A. Murray'ų įveikė antrą kartą savo karjeroje. Pirmą kartą tai padaryti jam pavyko Dubajuje 2015 metais. A. Murray'us toliau ruošiasi kovoms Romoje, kur jis gins čempiono titulą.

Antroji planetos raketė Novakas Džokovičius prasibrovė į ketvirfinalį. Serbas 6:4, 7:5 nugalėjo Felicianio Lopezą. Neseniai su savo trenerių štabu išsiskyręs N. Džokovičius turėjo vargo su 35 metų ispanu.

Kitose aštuntfinalio dvikovose Davidas Goffinas 6:4, 6:2 įveikė Milošą Raoničių, Kei Nishikori 6:4, 6:3 nugalėjo Davidą Ferrerą, Tomašas Berdychas 4:6, 4:6 buvo priverstas pripažinti Aleksandro Zverevo pranašumą, D. Thiemas po atkaklios kovos 4:6, 6:4, 7:6 įveikė Grigorijų Dimitrovą, prancūzas Paire'as Benoitas 5:7, 6:0, 1:6 pralaimėjo urugvajiečiui Pablo Cuevasui.

Paskutinėje aštuntfinalio dvikovoje ketvirtadienį grunto asas Rafaelis Nadalis nesunkiai 6:3, 6:1 nugalėjo australą Nicką Kyrgiosą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)