Kaip teigia pats N. Djokovičius, tokia „šoko terapija“ jam turėtų padėti siekti geresnių rezultatų. Serbo teigimu, kurį laiką jis dirbs pats vienas, kol susiras tinkamą specialistą, galintį eiti vyriausiojo trenerio pareigas. Artimiausias turnyras kuriame dalyvaus N. Djokovičius vyks Madride („Madrid Open“).

Oficialiame pranešime informuojama, kad N. Djokovičius su treneriu M. Vajda, fizinio parengimo treneriu Gebhardu Philu Gritschu ir fizioterapeutu Miljanu Amanovičiumi išsiskyrė „abipusiu susitarimu“.

„Esu dėkingas už bendradarbiavimą, draugystę, profesionalumą ir pagalbą siekiant mano karjeros tikslų. Be šių žmonių pergalių nebūtų.

Tačiau aš supratau, kad man reikia permainų, turiu pasirinkti kitą kelią, įgyti naujos patirties. Aš noriu tapti stipresniu. Esu medžiotojas ir mano didžiausias tikslas vėl žaisti ugningai, kortuose jausti troškimą kovoti ir skinti pergales“, – teigė N. Djokovičius, kurio sportinė forma pastaruoju metu yra gerokai kritusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)