Jos atstovė Kelly Bush Novak vėliau naujienų agentūrai AFP elektroniniu paštu atsiuntė pareiškimą, kuriuo patvirtinama, kad tenisininkė pastojusi.

„Džiaugiuosi galėdama patvirtinti, kad Serena šį rudenį turi susilaukti kūdikio“, – sakė ji.

Nuotraukoje „Snapchat“, į kurią greitai atkreipė dėmesį JAV žiniasklaida, 35-erių metų sportininkė matyti su geltonu maudymosi kostiumėliu ir atsikišusiu pilvuku.

Nurodytas laikas reiškia, kad ji jau laukėsi, kai sausio mėnesį per turnyrą „Australian Open“, kur finale įveikė savo vyresnę seserį Venus, laimėjo rekordinį 23-ią „Didžiojo kirčio“ („Grand Slam“) serijos titulą. Anksčiau S. Villiams šiame turnyre triumfavo 2003, 2005, 2007, 2009, 2010 ir 2015 metais.

S. Williams atšaukė savo dalyvavimą kovą vykusiuose turnyruose Indian Velse ir Majamyje, kaip priežastį įvardijusi kelio traumą. Dėl neaktyvumo ji nukrito į antrą geriausių pasaulio žaidėjų sąrašo poziciją, bet pirmadienį, kai bus paskelbti naujausi reitingai, ji turėtų atsiimti pirmąją vietą iš vokietės Angelique Kerber.

Gruodžio mėnesį S. Williams paskelbė apie sužadėtuves su vienu socialinės žiniasklaidos tinklo „Reddit“ įkūrėjų Alexis Ohanianu. Pirmiausia tas naujienas ji paskelbė per „Reddit“.

Nors nėštumas gali reikšti S. Williams sezono pabaigą, tai nereiškia, kad ji negrįš į teniso aikštę.

Belgė Kim Kleisters nutraukė karjerą, pagimdė, bet 26-erių grįžo į sportą ir laimėjo tris „Didžiojo kirčio“ titulus.

Australės Evonne Goolagong ir Margaret Court taip pat yra laimėjusios „Didžiojo kirčio“ titulų jau tapusios mamomis.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė, 27-erių metų baltarusė Viktorija Azarenka, pernai kovą laimėjo Indian Velso ir Majamio turnyrus. Tuomet ji paskelbė, kad laukiasi, ir likusiose sezono varžybose nedalyvavo.

Gruodį gimus sūnui Leo ji grįžo treniruotis ir planuoja liepą dalyvauti Moterų teniso asociacijos (WTA) turnyre Stanforde Kalifornijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)