Pirmame ketvirtfinalio susitikime 11-a planetos raketė 26-erių metų belgas Davidas Goffinas įveikė 31-erių prancūzą Jo-Wilfriedą Tsongą (ATP-12) po dviejų setų kovos 7:6 (7:2), 6:4 ir pateko į pusfinalį.

Pusfinalyje D. Goffinas kovos su pirma pasaulio rakete 29-erių metų škotu Andy Murray, kuris į pusfinalio dalyvių gretas buvo įrašytas iš karto be žaidimo.

Kitame ketvirtfinalio mače jėgas tarpusavyje išbandė 30-metis ispanas Rafaelis Nadalis (ATP-9) ir 31-erių metų čekas Tomašas Berdychas (ATP-10). Gana lengvą pergalę 6:0, 6:4 šventė R. Nadalis, kuris ir žengė į pusfinalį.

Ispanas pusfinalyje kausis su trečiu pagal pajėgumą pasaulyje 26-erių metų Milošu Raoničiumi iš Kanados, kuris į pusfinalį pateko be kovos.

Turnyre išaiškės čempionas ir visi tenisininkai, užėmę 2-6 vietas.

Pusfinalių poros:

1-Andy Murray (Didžioji Britanija) – 11-David Goffin (Belgija);
3-Miloš Raonič (Kanada) – 9-Rafael Nadal (Ispanija).

Dėl 5-6 vietų:

10-Tomaš Berdych (Čekija) – Jo-Wilfried Tsonga (Prancūzija).

Varžybų, kurios tęsis iki gruodžio 31-os dienos, prizų fondas yra 250 000 JAV dolerių. Visi pinigai atitenka turnyro nugalėtojui.

Praėjusių metų finale R. Nadalis įveikė M. Raoničių 7:6 (7:2), 6:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)