Nugaros skausmai K. Nishikorį iš dvikovos pasitraukti privertė rezultatui esant 4:3. Tai buvo pirma 26-erių japono ir 34-os pasaulio raketės J. Sousos dvikova.

Į „Rakuten Japan Open“ turnyro ketvirtfinalį lengvai patekęs J. Sousa užsitikrino 90 ATP reitingo taškų ir daugiau nei 36 tūkst. JAV dolerių. Dėl pusfinalio portugalas kausis su Davido Goffino ir čeko Jiri Vesely poros nugalėtoju.

Nors K. Nishikoriui turnyras baigėsi labai greitai, japonas vis tiek pagerino visų laikų rekordą – jis tapo pirmu Japonijos tenisininku, turinčiu pirmą skirstymą ATP 500 serijos turnyre.

Trečiadienio rytą užfiksuota ir dar viena staigmena – praėjusią savaitę Šenžene triumfavęs geriausias Čekijos tenisininkas Tomašas Berdychas 6:7 (7:9), 1:6 patyrė nesėkmę prieš liuksemburgietį Gillesą Mullerį.

Pralaimėjimo vos išvengė ir vienuoliktoji pasaulio raketė Marinas Čiličius, kuris 4:6, 7:5, 7:5 palaužė ispaną Fernando Verdasco.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją