Pirmajame sete Laurynas atsiliko 1:2, 2:3, bet po to laimėjo tris geimus iš eilės ir persvėrė rezultatą 5:3. Setą lietuvis laimėjo 6:4. Antrajame sete L. Grigelis atitrūko 3:1. Po to jo varžovas išsiveržė į priekį 4:3 ir vėliau pirmavo 5:4. Tačiau Lietuvos tenisininkas nepalužo – antroji Lietuvos raketė laimėjo tris setus iš eilės ir iškovojo nugalėtojo titulą.

Finalinė kova truko 1 val. 31 min.

L. Grigeliui už laimėtą turnyrą atiteko 18 Teniso profesionalų asociacijos (ATP) reitingo taškų ir 1440 JAV dolerių čekis.

Pakeliui į finalą L. Grigelis įveikė keturis varžovus iš Didžiosios Britanijos, Švedijos bei Rusijos. Lietuvis nutraukė M. Libiečio 14-os pergalių seriją. Latvijos tenisininkas prieš dvi savaites Vilniuje laimėjo Lietuvos Prezidento taurės turnyrą, o prieš savaitę triumfavo tokio pat rango turnyre Pernu (Estija).

L. Grigelis laimėjo 14-ą „Futures“ turnyrą. Lietuvis tokio rango turnyrų vienetų varžybų finaluose žaidė jau 19 kartų. 2011 metais L. Grigelis buvo nenugalimas JAV surengtame ATP „Challenger Tour“ serijos turnyre, kurio prizų fondą sudarė 100 tūkst. dolerių.

Kaip jau skelbėme, turnyro dvejetų varžybų finale L. Grigelio ir italo Claudio Fortunos duetas 6:2, 4:6, [8-10] nusileido britams Jonathan'ui Gray'ui ir Ewanui Moore'ui .

Turnyro prizų fondą sudarė 10 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)