Šia informacija R. Federeris pats pasidalino savo „Facebooke“ paskyroje. Tenisininkui buvo operuota koja, kurią jis traumavo po Australijos atviro teniso čempionato.

R. Federeris paskelbė, kad traumą patyrė po pusfinalio susitikimo su serbu Novaku Djokovičiumi. Pasirodo, kad šveicarui trūko meniskas, todėl dabar jis turės praleisti artėjančius turnyrus Roterdame (Olandija) ir Dubajuje (Jungtiniai Arabų Emyratai).

Roger Federerio pranešimas apie operaciją

„Noriu jus informuoti, kad vakar (vasario 2-ą dieną - DELFI past.) man buvo atlikta artroskopinė operacija. Aš savo kelį susižeidžiau praėjus dienai po pusfinalio mačo Australijoje. Grįžus namo ir atlikus tyrimus, paaiškėjo, kad man trūko meniskas. Atsiprašau savo draugų Roterdame ir Dubajuje, nes labai norėjau žaisti tuose turnyruose. Tai nelaimingas atsitikimas, bet mane padrąsino mano daktaras, patikinęs, kad operacija buvo sėkminga. Nekantrauju su savo komanda pradėti reabilitacijos procesą jau šią popietę (vasario 3-ią dieną - DELFI past.) ir dirbti sunkiai, kad galėčiau grįžti kaip galima greičiau. Dėkoju jums visiems už nepakartojamą palaikymą. Netrukus su jumis vėl susisieksiu“, - rašo R. Federeris „Facebook“ paskyroje.

Tai viena retesnių traumų ilgoje R. Federerio karjeroje. Jis nėra dėl traumų ar ligų praleidęs nė vieno „Didžiojo kirčio“ („Grand Slam“) serijos turnyro ir žaidė net 64-iuose „Major“ serijos turnyruose iš eilės.

Spėjama, kad 17-a kartų „Grand Slam“ turnyrų nugalėtojas R. Federeris vėl sportuoti pradės po mėnesio. Pastarąjį kartą šios serijos varžybų čempionu šveicaras tapo 2012 metais Vimbldone (Anglija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)