28-erių metų N. Djokovičius prisiminė, kad 2007 metais jam Rusijos mieste Sankt Peterburge siūlė 200 tūkst. JAV dolerių už pralaimėjimą pirmame rate. Apie tai pirmadienį skelbia oficiali „Australian Open“ turnyro svetainė internete.

„Į mane kreipėsi ne tiesiogiai, o per žmones, su kuriais aš tuo metu kartu dirbau. Žinoma, mes iš karto atsisakėme. Tas asmuo, kuris tai siūlė, tiesiogiai su manimi nesusisiekė. Todėl apie tai nėra ką ir kalbėti“, - pareiškė N. Djokovičius, prisipažinęs, kad turnyre vis dėlto nedalyvavo.

Lažybų skandalais negarsėjęs tenisas sulaukė rimtų kaltinimų. Įtariama, kad net 16 geriausių planetos tenisininkų galėjo dalyvauti sutartuose mačuose. Dešimtmetį rinkta medžiaga rodo, kad dalis aukščiausią reitingą turinčių ar turėjusių tenisininkų galėjo būti įtraukti į lažybų skandalus, - praneša BBC.

Pajėgiausias planetos tenisininkas pakomentavo BBC šį pranešimą. Pasak, N. Djokovičiaus, tiesioginių įrodymų apie sutartus mačus nėra, todėl tai tik paprasčiausiai prielaidos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)