Dėkodamas buvusiam treneriui trečią vietą ATP reitinge užimantis šveicaras vadino jį savo vaikystės idealu, o bendradarbiavimą teniso aikštėse – svajonės išsipildymu.

S. Edbergą pakeis su R. Federeriu jau dirbęs jo tautietis Severinas Luthi, o trenerių komandą papildys karjerą prieš trejus metus baigęs tenisininkas iš Kroatijos Ivanas Ljubičičius.

Treniruojamas buvusio geriausio planetos tenisininko iš Švedijos, R. Federeris laimėjo 11 ATP turnyrų. Būtent su S. Edbergu siejamas kiek pakitęs 34-erių šveicaro žaidimo stilius: į atakas labiau orientuota taktika, dažni išbėgimai prie tinklo po padavimo.

Šiemet R. Federeris žaidė Vimldono, „US Open“ ir baigiamojo sezono turnyro Londone finaluose, bet visus juos pralaimėjo pirmajai planetos raketei serbui Novakui Djokovičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją