Ketvirtą kartą karjeroje ir trečią iš eilės šio turnyro nugalėtoju serbas finale vos per pusantros valandos 6:2, 6:4 nugalėjo antrą pagal skirstymą škotą Andy Murray.

N. Djokovičius tapo pirmuoju vyru, laimėjusiu šešis „ATP World Tour Masters“ serijos turnyrus kalendoriniais metais.

Laimėjęs tris iš keturių šių metų „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrų – atviruosius Australijos ir JAV čempionatus bei Vilmbldoną – Serbijos tenisininkas užsitikrino, kad ir 2015 metus baigs pirmoje ATP reitingo vietoje. N. Djokovičius jau anksčiau turėjo vietą baigiamajame sezono „World Tour“ turnyre Londone (lapkričio 15-22 dienomis), kur galės pratęsti įspūdingą savo 22-iejų laimėtų susitikimų iš eilės seriją.

Pirmą kartą šį turnyrą 2009 metais laimėjęs N. Djokovičius kartu su pagrindiniu „uždirbo“ 1000 ATP klasifikacijos taškų bei 653 700 eurų čekį.

Dvejetų turnyro nugalėtoja tapo antroji pora – kroatas Ivanas Dodigas ir brazilas Marcelo Melo, finale 2:6, 6:3, 10:5 įveikusi kanadiečio Vaseko Pospišilo ir amerikiečio Jacko Socko duetą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)