Favoritais laikomi lietuvis su ispanu ketvirtadienį per 1 valandą ir 27 minutes ketvirtfinalyje 6:4, 6:7 (5:7), 10:3 nugalėjo prancūzus Josephą Guilliną ir Maxime'ą Petelį, užsitikrino 6 ATP dvejetų reitingo taškus ir 216 JAV dolerių čekį.

Pusfinalyje L. Mugevičiaus ir R. Ortegos-Olmedo varžovai bus treti pagal skirstymą tunisietis Anisas Ghorbelas ir britas Evanas Hoytas arba JAV atstovai Brandonas Anandanas bei Maksimas Tichomirovas.

Pergalingai 20-metis L. Mugevičius žaidžia ir vienetų varžybose. 604-ą vietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge užimančio ir šešto pagal reitingą lietuvio varžovas vienetų varžybų ketvirtfinalyje bus metais vyresnis Quentinas Robertas (ATP-1419) iš Rejunjono salos, kuris aštuntfinalyje per 1 valandą ir 34 minutes 6:4, 6:0 privertė pasiduoti 20-metį ukrainietį Filipą Kekerčenį (ATP-1276).

ITF serijos vyrų teniso turnyro Tunise prizų fondą sudaro 10 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją